fbpx

Åbne Workshops i Healing, Meditation & Selvregulering

Har du brug for en pause ? …. Et roligt space med plads til dig ? 

Har du brug for hjælp til at integrere mere ro, nærvær og healing i din dagligdag? 

Disse møder er til dig der har udfordringer med overbelastning og som har brug for viden og redskaber til at skabe mere ro og overskud

Det er til dig der vil lære at selvregulere og få noget af din power tilbage, så du ikke lader dig overvælde af kroppens, sindets og/eller andres signaler og impulser. 

Årsagen til overbelastning kan være mange og derfor tilpasses alle møder efter dem der deltager

Du vil lære at mærke efter og vælge hvilke impulser du skal handle på og hvilke du skal slippe. Du vil lære at rumme og håndtere stress, angst og depression, samt andre tilstande og oplevelser, som presser dig. 

Møderne vil kredse sig om følgende 3 temaer: 

 

Kropsterapi Healing Afspænding

Healing – forståelsen og arbejdet med energi. Samt integration af forskellige tilstande og dele af dig. Healing betyder processen til at blive hel, og dette er fundamentet i alle møder.

Meditation – Arbejde med væren og nærvær. Både som frit nærvær og tilstedeværelse, samt guidet meditation. Vi vil arbejde med mange forskellige meditationsformer. 

Selvregulering – Ovenstående har til formål, at du kan integrere det du lærer og bruge elementerne i din hverdag efter behov – eller når du oplever situationer, hvor du har brug for at få ro på dig selv. 

Åben workshop betyder at alle er velkomne uanset erfaring og niveau og man tilmelder sig 1 møde ad gangen. Hver undervisning tilpasses dem der deltager. 

Der er mulighed for lukkede workshops, hvis der er nok deltagere og interesse, hvor vi kan dykke dybere ned i forskellige emner. 

En lukket workshop betyder, at der er de samme deltagere fra gang til gang og derfor kan der skabes mere retning, fokus og fordybelse, og her forpligter man sig til flere møder, for at bevare dybden og momentum.

Det praktiske: 

Pris = 222,- pr gang 

Foregår hos Dansk Center for Healing & Bevidsthed i Randers C 

Der er plads til max 10 deltagere

Kom som du er og hvor du er. 

Alle møder tilpasses de fremmødte og jeg vil fokusere på at give alle et kærligt skub indenfor zonen for nærmeste udvikling

Disse aftener vil alle være forskellige, men udgangspunktet vil være det samme – at mødes i fællesskab med fokus på healing, meditation og hvordan vi kan udvikle vores bevidsthed og potentiale

Døren åbner 15 minutter før start og mødet varer mellem 1,5 time til 1 time og 45 minutter. 

Book din plads lige her

Har du spørgsmål, så skriv til mig 

Du er hjertelig velkommen 

Jeg vil glæde mig til at se dig eller høre fra dig

Vel mødt 

De bedste hilsner

Lars

Psykoterapi | Dansk center for healing og bevidsthed | Udvikling terapi & samtaleterapi

FIRMAOPLYSNINGER

Adresse: St. Voldgade 16, 2. sal
Postnummer: 8900 Randers C
CVR: 34924643
Privatlivs- og Cookiepolitik