fbpx

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Dansk Center for Healing & Bevidsthed – DCHB.dk – CVR: 34924643 håndterer dine personoplysninger.

Privatpolitikken vedrører de personoplysninger, som du afgiver, når du køber produkter & ydelser, kommer fysisk til sessioner og arrangementer og når du modtager nyhedsbrev.

Data ansvarlig
Lars Lindhart Carbel Lang
Cvr. Nr.: 34924643
Mail: lars@dchb.dk


Fra d. 25. maj 2018 gælder nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

Kort fortalt betyder det, at du fremover skal have mulighed for at få bedre overblik over de oplysninger, jeg har om dig.

Hvilke oplysninger registrerer jeg, og hvad bruger jeg dem til?
For at kunne give dig de produkter og ydelser, du har valgt hos mig, registrerer jeg dit navn, telefonnummer og e-mail, da jeg har brug for disse oplysninger i forbindelse med information vedrørende den bookede session eller aktivitet. Disse oplysninger gemmes i følgende programmer og de videregives ikke til 3. part.

Easyme, som er et krypteret system, og som håndterer bookinger.

E-conomics, som er mit bogførings- og faktureringssystem. Fakturaer og lign. med dit navn og eventuel adresse på, vil blive opbevaret forsvarligt i et krypteret system, eller i et aflåst sikkerhedsskab. Disse vil blive gemt i op til 5 år, da dette er et krav fra SKAT, jf. bogføringsloven.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil dit navn og din e-mail blive opbevaret i programmet Mailchimp, som jeg bruger til at sende mails og marketing materiale ud, til dem der vil. 

Er du klient hos Dansk Center for Healing & Bevidsthed, opbevarer jeg din journal, hvis det er relevant for dit forløb. I journalen kan der være personfølsomme oplysninger. Journalen opbevares enten som fil i et krypteret system eller fysisk i et aflåst brandsikkert skab. Journalen slettes/destrueres 1 år efter sagen er afsluttet. – herefter er journalen ikke længere tilgængelig.

Personfølsomme oplysninger opbevares pseudonymiseret og transmitteres krypteret.
Fysisk materiale opbevares aflåst.

 

Al kontakt via email, foregår igennem programmet EASYME-SIKKER MAIL, som er et krypteret og sikkert system – så dine oplysninger altid er sikre, når du er i kontakt med mig.

 

Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder, når jeg behandler dine personoplysninger.

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlinger foretaget inden tilbagekaldelsen af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du kan til enhver tid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sådan anmoder du om effektuering af dine rettigheder:

Jeg beder dig sende din anmodning skriftligt til:

lars@dchb.dk mærket ”Persondata”

I anmodningen beder jeg dig oplyse dit navn, e-mailadresse, og i hvilken forbindelse, at jeg har fået dine oplysninger
Du skal også angive så præcist som muligt, hvad din anmodning drejer sig om.

Bemærk jeg kan bede dig verificere din identitet, før jeg kan behandle din anmodning.
Er du utilfreds med den måde Dansk Center for Healing & Bevidsthed behandler dine oplysninger på, kan du klage til mig. Du kan også klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Skriv endelig til mig, hvis der er spørgsmål

psykoterapi dansk center for healing og bevidsthed udvikling terapi samtaleterapi

FIRMAOPLYSNINGER

Adresse: St. Voldgade 16, 2. sal
Postnummer: 8900 Randers C
CVR: 34924643
Privatlivs- og Cookiepolitik