fbpx

Åbne Workshops i Selvregulering

Har du brug for en pause ? …. Et roligt space med plads til dig ? 

Har du brug for hjælp til at integrere mere ro, nærvær og healing i din dagligdag? 

Disse møder er til dig der har udfordringer med overbelastning og som har brug for viden og redskaber til at skabe mere ro og overskud

Det er til dig der vil lære at selvregulere og få noget af din power tilbage, så du ikke lader dig overvælde af kroppens, sindets og/eller andres signaler og impulser. 

Årsagen til overbelastning kan være mange og derfor tilpasses alle møder efter dem der deltager

Du vil lære at mærke efter og vælge hvilke impulser du skal handle på og hvilke du skal slippe. Du vil lære at rumme og håndtere stress, angst og depression, samt andre tilstande og oplevelser, som presser dig. 

Formålet med møderne er at træne og styrke din evne til selvregulering

 

Kropsterapi Healing Afspænding

Det overordnede formål for alle workshops er TRÆNING i selvregulering. 

Selvregulering betyder, at du kan regulere dig selv …. at du kan regulere dit nervesystem til mere ro i pressede/ubehagelige situationer eller efter en længere periode med pres og overbelastning.
I almen sprog vil du;
– “stå stærkere i dig selv”
– “mærke dig selv tydeligere”
– “kunne sætte sunde grænser”
– “vide hvad der er dit og hvad der er de andres ansvar”

Hver workshop vil have hver sit underliggende tema & fokus. Selvom temaerne er kontinuerlige og kommer igen, så vil de indeholde forskellige øvelser, så du kan komme flere gange på fx “grounding og nærvær”. Hver workshop tilpasses dem der kommer og arbejdsmetoderne og øvelserne varierer.  

Her kan du læse om de 4 forskellige temaer: 

Grounding & nærvær – træning i at stå i dig selv. At stå stærkt som et træ med kraftige rødder i en storm uden at vælte. Og ligeledes hvordan du finder tilbage til dit udgangspunkt – dit centrum – når du er kommet på afveje. 

Centrering & afgrænsning – Træne dig i at afgrænse dig selv fra andre. Lære hvordan du mærker dig selv i relationer og træne dig i at mærke og sætte dine grænser, så du bliver mindre overrumplet og overstimuleret. Når dette trænes vil du mærke mere tydeligt – hvad er dine behov, dine følelser, dine sansninger og hvad er de andres.

Afgiftning & rensning – Når vi er sammen med andre, vil vores systemer (energetisk, psykisk og fysisk) overlappe hinanden og der sker projektioner og introjektioner. Specielt hvis vi arbejder med at være noget for andre eller på anden måde arbejder med mennesker. Derfor er det vigtigt, at vi kan “afgifte” og rense os selv, så vores egne grænser, behov, følelser og selve sansningen af os selv ikke “udviskes” eller at vi oplever omsorgstræthed. Dette styrker dig i at kunne give slip på ubehagelige og grænseoverskridende oplevelser, som andre har pådraget dig. 

Healing & ro – Evnen til at regulere dit nervesystem og hjælpe det til ro. At lære hvordan du giver dig selv kærlige puf og arbejder med healing, energi og håndpålæggelse, så du skaber de bedste forudsætninger for ro og restitution og tillader din krop, dit sind og sit system at lade op. 

 

Det praktiske: 

Pris = 222,- pr gang 

Foregår hos Dansk Center for Healing & Bevidsthed i Randers C 

Der er plads til max 10 deltagere

Kom som du er og hvor du er. 

Alle møder tilpasses de fremmødte og jeg vil fokusere på at give alle et kærligt skub indenfor zonen for nærmeste udvikling

Disse aftener vil alle være forskellige, men udgangspunktet vil være det samme – at mødes i fællesskab med fokus på healing, meditation og hvordan vi kan udvikle vores bevidsthed og potentiale

Døren åbner 15 minutter før start og mødet varer mellem 1,5 time til 1 time og 45 minutter. 

Åben workshop betyder at alle er velkomne uanset erfaring og niveau og man tilmelder sig 1 møde ad gangen. Hver undervisning tilpasses dem der deltager. 

Der er mulighed for lukkede workshops, hvis der er nok deltagere og interesse, hvor vi kan dykke dybere ned i forskellige emner. 

En lukket workshop betyder, at der er de samme deltagere fra gang til gang og derfor kan der skabes mere retning, fokus og fordybelse, og her forpligter man sig til et forløb med flere møder, for at bevare dybden og momentum.

Book din plads lige her

Har du spørgsmål, så skriv til mig 

Du er hjertelig velkommen 

Jeg vil glæde mig til at se dig eller høre fra dig

Vel mødt 

De bedste hilsner

Lars

Psykoterapi | Dansk center for healing og bevidsthed | Udvikling terapi & samtaleterapi

FIRMAOPLYSNINGER

Adresse: St. Voldgade 16, 2. sal
Postnummer: 8900 Randers C
CVR: 34924643
Privatlivs- og Cookiepolitik