Lars Lindhart Carbel Lang

De mest spurgte spørgsmål: 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er det du laver?

  Jeg støtter, hjælper og vejleder mennesker, som gennemgår noget, som er svært, eller som har været svært.

  Min opgave er at støtte og vejlede mennesker i samarbejdet med dem selv. Du har alle svarene – nogen gange er de bare svære at få øje på.

  Jeg har igennem hele mit liv været en person, som folk er kommet til, når de har haft brug for hjælp og støtte. Det er først i mine 20’ere, at jeg fik sat flere ord på, hvad det var jeg gjorde og hvorfor det virkede. 

  Jeg sætter en stor ære i, at få lov til, at hjælpe mennesker der hvor de har brug for det, så de kan komme videre i livet og at kærligheden, roen og glæden atter kan flyde frit.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvem kan bruge det?

  Mænd og kvinder over 16 år, som har brug for støtte i noget som er svært. Eller som har brug for vejledning og hjælp til noget, hvor de sidder fast og ikke ved hvad de skal gøre. 

  Ligeledes være indstillet på at kigge på dig selv og dit liv med ærlighed & kærlighed, samt et ønske om at skabe en forandring. 

  Livet byder på mange bakker, loops og pludselig sving, så det er der jeg har min ekspertise. 

  Så gennemgår du noget, som er fyldt med sorg, vrede, angst, bekymring, jalousi, had, uro, smerte eller lign. Så tag kontakt til mig, så finder vi ud af, om jeg er det rigtige valg for dig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Du er meget ung, hvor meget erfaring har du?

  Ja det er fuldstændig rigtigt. Jeg er født i 1991, så jeg er (lidt endnu) stadig en ung gut.

  Min egen personlige & spirituelle rejse startede i 2012, hvor jeg tog den første uddannelse. og har hjulpet og støttet andre lige siden. 

  Og det har ikke stået stille!. Lige siden har jeg været i proces med mig selv og stillet mig selv spørgsmålene: 

  “Hvem er jeg?”

  “Hvor kommer jeg fra?”

  “Hvor er jeg på vej hen?”

  “Og hvad er vigtigt?”

  Ligeledes har jeg taget så mange uddannelser og kurser, fordi min nysgerrighed er umættelig, at jeg har opgivet at have tal på dem.
  Jeg har dog prøvet at lave et lille “CV” her nederst på siden, så kan du se lidt af min baggrund. 

  Jeg har selv haft et liv med store op og nedture, hvor jeg har været meget anderledes end dem omkring mig, og været tæt på at opgive det hele. 
  Jeg er blevet mobbet igennem hele skolen, jeg er blevet råbt af og spyttet på midt på åben gade i fuld dagslys, jeg er blevet råbt af på restauranter, mens der var andre mennesker og jeg bliver tit mindet om, at nogen mennesker har et stort had til den personlighed jeg er og har en mening om mig – uden at de har mødt mig.
  Så arbejdet med følelsen af, at være udenfor og være forkert er noget jeg kender rigtig godt!  

  Heldigvis har jeg altid haft en stemme i mit baghoved, som har sagt: 

  “Der er noget bedre end det her – Dette er ikke formålet med, at du er her” – “Et menneske gør kun andre mennesker ondt, når den person ikke selv har det godt”
  Så der har altid været en “støtte” på min vej.
  Det har motiveret min proces og min konstante nysgerrighed og mit arbejde ind i mig selv og skabe forståelse i mig ifht. hvorfor andre gør som de gør. Og med tiden har jeg fået lagt et livs-puslespil, som stemmer mere overens med den jeg er og det jeg ønsker for mig selv og min omverden, samt lytte mere til mig selv og mit eget selvværd, fremfor at lytte til andres meninger om mig. Det har taget tid og det har har været én brik af gangen, men det har været hele rejsen værd. Og den er bestemt ikke slut endnu – det tror jeg aldrig den bliver. 

  Så ja – jeg er ung – men jeg har også været i livets skole og er det stadigvæk – og den visdom, indsigt og kærlighed det giver, at åbne den skattekiste, vil jeg aldrig være foruden. Det er for mig formålet, lykken & magien ved at være her.  

  Er du i tvivl, så husk, at du altid kan gribe telefonen eller sende mig en mail, så du har mulighed for at mærke min energi og min person, og så kan du derefter finde ud af om vi er et match

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er vigtigt for dig?

  Jeg er vidne til mange menneskers sorg, traumer, vrede og frygt – MEN jeg er ligeledes også vidne til deres forløsning, deres lykke og deres dybe dybe kærlighed <3 Det er en stor ting for mig, når nogen viser mig den tillid, at de viser mig deres inderste og mest sårbare steder. – derfor er BLIDHED og RESPEKT meget vigtigt for mig, sådan at du kan blive støttet uden frygt <3 

  Ligeledes snakker jeg ikke om noget, som jeg ikke selv gør. For at jeg føler, at et møde er ligeværdigt, så er jeg nødt til at “Walk the talk”, altså at jeg selv går den vej jeg prædiker. Det er vigtigt for mig, da jeg så kan være meget mere autentisk og mig selv i mødet med andre – og min oplevelse er, at det skaber en sund form for tillid, så healingen bedre kan ske

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan foregår det hos dig?

  Er du en ny klient, så starter vi altid med en lille telefonsnak, så jeg kan høre lidt om dig og du kan høre lidt om mig, og du får indblik i mine tanker omkring din situation. – så der bliver allerede sat noget igang ved forsamtalen. 

  Derefter finder du ud af, om du gerne vil i et forløb og så finder vi ud af hvad der giver mest mening for dig og det du ønsker. 

  Derefter starter forløbet hvor vi mødes enten fysisk i Randers eller online, vi aftaler hvordan og hvorledes, hvis det er aktuelt for dig. 

  De fleste har 2-4 ugers mellemrum mellem sessionerne – det afhænger af temaet og ønsket  for forløbet. 

  Hver session tilpasses det du har brug for og du kan læse om begge mine sessionstyper her på hjemmesiden. 

  Vi evaluerer altid undervejs, så vi er sikre på, at vi går i den retning, som du ønsker og justerer ind med det der skal justeres.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang tid tager et forløb?

  Det kan jeg ikke rigtig svare på, da det er meget forskelligt alt afhængig af hvad temaet og formålet med forløbet er. Vi evaluerer altid løbende, så vi er sikre på at vi går i den rigtige retning og at dine mål og ønsker opfyldes. 

  Jeg har haft alle slags klienter – forløb på flere år, enkelte sessioner og/eller sporadisk støtte hist og her. Så det der egentlig er vigtigt for mig at understrege er, at det bliver tilpasset dig. 

  Ligeledes er jeg hudløs ærlig ifht. forløbet og forventninger, da jeg gerne vil arbejde med noget som virker og som min klient får noget ud af. Jeg vil ikke spilde folks tid og penge.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster det?

  Pris og alt det praktiske kan du læse i bunden af siderne, hvor sessionerne, kurserne og uddannelserne er beskrevet.

  Hvis du fortryder et køb af et forløb, kan du få pengene tilbage inden at vi starter.

  Har du andre spørgsmål, så se eventuelt mine købsbetingelser eller skriv mig en mail.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg har brug for hjælp og støtte, men jeg har ikke så mange penge, hvad gør jeg?

  Først og fremmest kan du kontakte din læge og høre om du kan bevilges et forløb hos en psykolog – Der betaler du kun et mindre beløb selv, og resten er som tilskud

  Ellers kan du snakke med din forsikring, hvis du fx er sygemeldt – jeg har haft en del i forløb, som har fået det igennem sygeforsikringen hos fx PFA.

  og HUSK! – det koster ingenting at skrive til mig. Så hvis at du er i tvivl om hvordan det kan hænge sammen, men du virkelig gerne vil have et forløb, så kontakt mig og så finder vi ud af det

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad skal jeg gøre nu?

  Skriv mig en mail, så tager vi en gratis forsamtale. 

  Du kan også skrive dig op på min mailliste, så får du en masse inspiration og lækre fif, som allerede vil skabe en forandring for dig, der hvor du er nu.

Tilbagemeldinger fra tidligere klienter og deltagere

Lars er kærlig og støttende, fleksibel i sin tilgang til mennesker og til sit materiale. Det der kommer bliver grebet og inddraget i det vi arbejder med. Det føles som en ligeværdig udveksling, hvilket for mig er vigtigt.

Elisabeth, 45 år

Deltager på workshop

Jeg har fået mere bevidsthed omkring mit indre lys. Ligeledes har jeg fået øje på, at med meget små justeringer, kan der etableres en forandring til at skabe større ro og balance i hverdagen. Der har været rigtig god veksling i øvelser, pauser, teori og frie samtaler og man føler sig enormt velkommen og godt tilpas. Det er et dejligt rum Lars har, med behagelig stemning og med plads til at rumme det man kommer med hver især.

Katrine, 40 år

Deltager på workshop

Jeg kom til Lars med meget spændte muskler og skuldre, der sad helt oppe ved ørerne dels pga. tanker og mit sygefravær med stress. Min krop havde ondt, og jeg var nødsaget til at vende blikket indad, for at se hvad der var godt for min krop.
Lars var meget rolig, både kropsligt og i stemmeleje. Det var meget smittende, man følte sig tryg. Og som behandlingen gled frem, kom mine skuldre længere ned, og forblev mere afspændte. Dagen efter oplevede jeg at kunne mærke lige netop de zoner der blev behandlet for. Derudover gav Lars mig en reel information om hvilken, behandling der var bedst for mig, selv om det ikke omhandlede hans egne behandlinger. Stor respekt for det. Jeg giver Lars den bedste anbefaling.
Gitte, 49

Klient til Healingsterapi

Lars er så dygtig! Jeg har lært at acceptere og forstå nogle af mine reaktionsmønstre og hvor de kommer fra, hvilket har været rigtig gavnligt i mit arbejde for at kunne passe på mig selv og være der for mine klienter

Ditte, 29

Klient til psykoterapi

Først og fremmest vil jeg sige et stort tak til dig. Du er et fantastisk menneske.
Du gav mig styrke og gode fif til at få taget hånd om de sidste ting i mit budget, der kunne give mig mere råderum.

Du har givet mig håb og en del styrke. Så jeg igen ser langt lysere på tingene end før. Nu skal jeg bare finde resten af styrken så det også kan afsluttes og med dig i ryggen, ved jeg det kommer til at ske snart.  

Resultatet af kurset, har været en kanon støtte undervejs. Dine gode råd, har været et frisk pift og stor inspiration. Din menneskelige indsigt og varme person, skaber positiv glæde og lys, og selv om vi har klaret det hele over internet og telefon, så har du formået at give mig den tryghed jeg manglede.
Tusind tak for dig

Gitte, 55

Klient til Opnå Overskud i Økonomien

Min baggrund

2020-nu:              Processpecialist hos Affectum.dk

2020-2021:          Mentorforløb – én til én – Vær dit unikke selv – Hos Betina Maj

2021:                    Reiki 3 – Shinpiden – Hos Frans Stiene – International House of Reiki

2020:                    Introduktion til Metasundhed hos Lars Mygind

2020:                    Introduktion til læsning af Tarotkort hos Johnny Tromborg

2017-2020:          Integreret Yes2life Psykoterapeut – Uddannelser i metoderne og samspillet imellem Quantum NLP, Tidlig traumeforløsning, familieopstilling, sandplay terapi & en analytisk tilgang ud fra C. G. Jung –
Hos Yes2life – Akademiet for Psykoterapi & Coaching

2018-2020:          Ansættelse som Jobindsatsmedarbejder hos Viborg kommunei teamet for “kompleks smertehåndtering” & “Job & livsstil”

2019:                    Yes2life Supervisor – Uddannelse i supervision af fagpersoner indenfor alle brancher til formål at øge fagligheden og mindske udbrændthed, belastning og sekundær traumatisering
Hos Yes2life – Akademiet for Psykoterapi & Coaching

2017-2018:          Eksamineret og certificeret Yes2life Master Trained Coach – Lineær- & Æstetisk Coaching – Hos Yes2life – Akademiet for Psykoterapi & Coaching

2018:                    Yes2life formidler – Uddannelse i formidling og gruppedynamiske processer – Hos Yes2life – Akademiet for Psykoterapi & Coaching

2018:                    Gendai Reiki Ho Healer, 2. grad, hos Kristina Mie Andersen

2017:                    Gendai Reiki Ho Healer, 1. grad, hos Kristina Mie Andersen

2013-2016:          Psykomotorisk terapeut – Professionsbachelor i afspænding og psykomotorik, Via university college i Randers

2012-2013:          Uddannelse til Kiromantiker/håndlæser, hos Betina Maj

2010-2012:          Revisortrainee hos Deloitte i Aarhus

Centeret holder til i centrum af Randers

Skriv til mig igennem det krypterede og sikre system: "sikker mail" - så er dine oplysninger i gode hænder